Uvod

Poštovani čitatelji,

javljamo vam se iz Narodne knjižnice Petar Preradović u Bjelovaru. Ne znamo kako ste vi, ali mi smo zdravo i dobro što i vama želimo. Ulaskom u novu kalendarsku godinu odlučili smo  postati još bolji – i profesionalno i privatno. Otuda naša briga za vaše duhovno zdravlje, što je rezultiralo otvaranjem ove blog ordinacije.

Što vas u njoj očekuje? Prije svega, puno knjiških ljekarija, provjereno učinkovitih i potpuno besplatnih. I to zamislite – bez gužvi i čekanja  u redu, spremljenih po našoj domaćoj recepturi! Tako ćemo vam iz tjedna u tjedan preporučivati po žličicu zdravlja s naših polica, nadamo se, na obostrano zadovoljstvo. Najgore što vam se može dogoditi tijekom druženja s nama je mali čitalački overdose, što zapravo i nije tako strašno. Narod kaže da od viška glava ne boli, a mi se nadamo da ćete svoje dojmove podijeliti s nama.

Toliko za sada, nadamo se ugodnom druženju.

3 Comments

  1. Čest sam posjetitelj ove vaše virtualne knjižnice. Prolistam knjige koje nudite i bilježim one koje me zanimaju na listu onih koje ću pročitati. Volim provesti vrijeme u knjižnicama u koje zalazim ovdje gdje živim, u Novom Zagrebu, tražeći knjigu koja me zove, a onda malo i popričati s djelatnicama/cima. Svojedobno sam i pisao i na svom blogu (http://budipromjena.wordpress.com/2011/03/28/miris-berekinine-kose/ i http://budipromjena.wordpress.com/2011/03/29/besramnost/) o potrebi za vama koji radite u tim, bar za mene, oazama mira. Hvala vam za to vrijeme koje ovdje odvajate za nas 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s